Adótanácsadási szolgáltatásaink

Képviselet adóhatósági ellenőrzéseken

 

A vállalkozások vezetői közül tapasztalataink szerint kevesen érzik magukat komfortosan egy adóhatósági ellenőrzés során, nem beszélve arról, hogy egy ellenőrzés hosszú és időigényes folyamat is lehet.

Segítségünkkel az ellenőrzési folyamat hatékonyan menedzselhető, mivel pontosan ismerjük az adózó és az adóhatóság által alkalmazandó jogszabályokat és jelentős gyakorlattal rendelkezünk az adóhatósággal folytatott vitás kérdések megoldásában is.

Átvesszük Öntől ezt a terhet amennyiben Önt egy adószakértő képviseli az ellenőrzés során, Önnek nem kell a hatósággal fárasztó kommunikációs csatározásokba bocsátkoznia,

Szakszerűen képviseljük az érdekeit: az adószakértő – ismerve a hatósági eljárásokat – segít kialakítani az Ön számára legkedvezőbb eredmény eléréshez szükséges álláspontot, amit hitelesen képviselni is tud az ellenőrzés során.

A háttéranyagok áttekintését és személyes megbeszéléseket követően segítünk egy, az ellenőrzés során követendő stratégiát kialakítani, az adóügyekben tárgyalni és a hatósággal egyeztetni az adójogi álláspontot.

A jegyzőkönyvekre észrevételt teszünk, annak érdekében, hogy az Ön számára kedvező, jogilag megalapozott határozat szülessen.