Könyvvizsgálói szolgáltatásaink

Belső ellenőri szolgáltatások

 

A jelenlegi gazdasági környezetben a hatékonyság középpontban áll. Azon cégek, amelyek erőforrásaikat nem a legoptimálisabban használják ki, komoly versenyhátrányba kerülhetnek, a kockázatokat pedig nem tolerálják a tulajdonosok, befektetők.

A kockázatok csökkentése és a hatékonyság növelése a belső ellenőrzés egyik legfontosabb szerepe. A belső ellenőrzési és kockázatkezelési funkciók minden korábbinál összetettebb auditori kompetenciákat igényelnek. Mindezek hatására egyre elterjedtebb a hiányzó kompetenciák pótlására a belső ellenőri tevékenység kiszervezése. A belső ellenőrzés kiszervezése jelentős előnyöket biztosíthat a vállalkozások számára. Külső szolgáltatóként biztosítani tudjuk azt a szaktudást, amely speciális területek auditjához szükséges, optimalizálhatók a felhasználásra kerülő erőforrások, a belső ellenőrzés ebben a formában költségmegtakarításokkal is jelentős hozzáadott értéket tud biztosítani, folyamatos minőségbiztosítás mellett.

Vállaljuk gazdálkodó szervezetek teljes körű belső ellenőrzési feladatát külső szolgáltatóként, egyedi auditok elvégzését, rendszerellenőrzéseket, erre feljogosított, szakképzett szakemberekkel a belső ellenőrzési rendszerek külső minőségellenőrzését.

Belső ellenőrzéssel kapcsolatos tanácsadási szolgáltatásaink segítik a vállalatvezetőket a vállalatot érintő kockázatok hatékony kezelésében, a tulajdonosi, részvényesi érték védelmében, a hatékonyságnövelésben, a minőségjavításban és az értékteremtésben.