H & H Homor és Társai Könyvvizsgáló,
Gazdasági- és Adótanácsadó Kft.

 

Bemutatkozás

Társaságunk 1998-ban alakult családi vállalkozásként. A kezdetben könyvvizsgálatra specializálódott irodánk folyamatosan bővítette szolgáltatásait.

Munkatársaink ügyfélközpontú gondolkodása, piacgazdasági személete, szaktudása lehetővé teszi, hogy mindenkor a lehető leggyorsabban eleget tegyünk ügyfeleink elvárásainak.

Átfogó szolgáltatást nyújtunk a vállalkozások minden területén, az alapítástól kezdődően, az ezzel kapcsolatos jogi, üzemgazdasági, adózási és stratégiai kérdésekig az eredményes működés érdekében hazai kis, közepes és nagyvállalatoknak.

Ügyfeleinkkel szoros együttműködésben alakítjuk ki a megoldásokat, melyeket a megvalósítás folyamán is ellenőrzünk. Ügyfeleink sikeres működése egyben visszajelzés munkánk eredményességéről.

Szolgáltatásaink sokszínűsége, partnereinkkel együttműködésben minden ügyfelünk részére biztosítja az adott területen elérhető optimális megoldás gyors kialakítását.

Célunk

Az egyszerűen alkalmazható optimális megoldások kialakítása ügyfeleink számára, melyek lehetővé teszik céljaik, terveik megvalósítását a gyorsan változó világunkban.

Küldetésünk

Küldetésünknek valljuk, hogy a számvitel és a pénzügy területén, a legmagasabb színvonalon nyújtott szolgáltatásunkkal és tanácsainkkal, elfogadhatóan nyereséges működés mellett segítsük a gazdasági élet szereplőit sikereik elérésében, helyes döntéseik meghozatalában, ezzel értéket teremtve ügyfeleink, befektetőink, munkatársaink, partnereink és az egész társadalom számára.